Έχει μια Κορβέτα Πίσω Κάθισμα; Εξερευνώντας τις επιλογές καθισμάτων

Έχει μια Κορβέτα Πίσω Κάθισμα;  Εξερευνώντας τις επιλογές καθισμάτων

Πέρα από τον μύθο: Εξερεύνηση επιλογών καθισμάτων Corvette

Για περισσότερα από 60 χρόνια, το Chevrolet Corvette είναι ένα εμβληματικό αμερικανικό σπορ αυτοκίνητο γνωστό για την κομψή σχεδίαση, τον ισχυρό κινητήρα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Ωστόσο, μια πτυχή που συχνά παραβλέπεται είναι οι διαθέσιμες επιλογές καθισμάτων σε αυτό το αυτοκίνητο.

Ενώ πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι όλες οι Corvettes έρχονται με τα ίδια τυπικά bucket καθίσματα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια ποικιλία επιλογών καθισμάτων που καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις οδηγού και επιβατών. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξερευνήσουμε τις διαφορετικές επιλογές καθισμάτων που είναι διαθέσιμες για το Chevrolet Corvette.

Από σπορ και υποστηρικτικό έως άνετο και πολυτελές, θα εμβαθύνουμε στα διάφορα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα κάθε επιλογής. Είτε είστε λάτρης της Corvette για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε σκέφτεστε να αγοράσετε το πρώτο σας, αυτή η ανάρτηση θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές καθισμάτων που μπορούν να ανεβάσουν την οδηγική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

1. Εισαγωγή στις επιλογές καθισμάτων Corvette

Όταν πρόκειται για σπορ αυτοκίνητα, η Chevrolet Corvette είναι ένα σύμβολο. Υπάρχει εδώ και πάνω από 60 χρόνια και είναι το αγαπημένο μεταξύ των λάτρεις του αυτοκινήτου από την έναρξή του. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπορ αυτοκινήτου είναι το κάθισμά του.

Ο οδηγός πρέπει να είναι άνετος και ασφαλής στη θέση του ενώ οδηγεί με υψηλές ταχύτητες και κάνει απότομες στροφές. Η Corvette είχε μερικές διαφορετικές επιλογές καθισμάτων όλα αυτά τα χρόνια, καθεμία με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις διαφορετικές επιλογές καθισμάτων Corvette και τι κάνει το καθένα ξεχωριστό.

Είτε είστε λάτρης της Corvette για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε σκέφτεστε να αγοράσετε το πρώτο σας, αυτός ο οδηγός θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις επιλογές καθισμάτων που είναι διαθέσιμες σε αυτό το εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο. Από τυπικά καθίσματα μέχρι αγωνιστικά αθλητικά καθίσματα, θα τα καλύψουμε όλα. Ας βουτήξουμε, λοιπόν, και ας εξερευνήσουμε τις διαφορετικές επιλογές θέσεων Corvette που είναι διαθέσιμες στους οδηγούς.

2. Standard καθίσματα Corvette

Τα στάνταρ καθίσματα σε μια Corvette έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια άνετη οδηγική εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα τη σπορ αίσθηση για την οποία είναι γνωστό το αυτοκίνητο. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας που δίνουν στον οδηγό και τον συνοδηγό μια αίσθηση πολυτέλειας.

Τα στάνταρ καθίσματα είναι κατασκευασμένα με συνδυασμό δέρματος και συνθετικών υλικών, τα οποία είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στις πιέσεις της οδήγησης υψηλών επιδόσεων. Τα καθίσματα είναι διαμορφωμένα για να παρέχουν στήριξη σε όλα τα σωστά σημεία, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών ή ημερών πίστας.

Επιπλέον, τα στάνταρ καθίσματα Corvette είναι ρυθμιζόμενα, γεγονός που επιτρέπει στους οδηγούς όλων των μεγεθών να βρουν την τέλεια θέση οδήγησης. Συνολικά, τα στάνταρ καθίσματα σε μια Corvette είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια άνετη, αλλά σπορ οδήγηση.

3. Επιδόσεις και σπορ καθίσματα

Όταν πρόκειται για την αγορά μιας Corvette, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι επιλογές καθισμάτων. Εξάλλου, τα σωστά καθίσματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την άνεση και την απόδοση. Για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την οδηγική τους εμπειρία, οι επιδόσεις και οι σπορ επιλογές θέσεων είναι μια δημοφιλής επιλογή.

Τα καθίσματα απόδοσης έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τον οδηγό σταθερά στη θέση του κατά τη διάρκεια ελιγμών υψηλής ταχύτητας, με αυξημένη ενίσχυση στα πλάγια του καθίσματος και επιπλέον οσφυϊκή υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε αυτές τις σφιχτές γωνίες με ευκολία και χωρίς να γλιστρήσετε στο κάθισμά σας.

Τα σπορ καθίσματα, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν πιο άνετη οδήγηση, ενώ παράλληλα παρέχουν άφθονη υποστήριξη. Αυτά τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να είναι τέλεια για μεγάλες διαδρομές, παρέχοντας υποστήριξη σε όλα τα σωστά σημεία χωρίς να θυσιάζεται η άνεση.

Όταν επιλέγετε μεταξύ επιδόσεων και σπορ καθισμάτων, εξαρτάται πραγματικά από το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την Corvette σας. Αν σκοπεύετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στην πίστα ή να το ωθήσετε στα όριά του, τα καθίσματα απόδοσης είναι ο καλύτερος τρόπος. Αλλά αν ψάχνετε για μια άνετη οδήγηση που εξακολουθεί να προσφέρει αρκετή υποστήριξη, τα σπορ καθίσματα μπορεί να είναι περισσότερο στο στυλ σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, με τη σωστή επιλογή καθίσματος, θα μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις συναρπαστικές επιδόσεις της Corvette σας.

4. Αγωνιστικά αθλητικά καθίσματα

Οι οδηγοί Corvette που αναζητούν μια πιο επιθετική οδηγική εμπειρία μπορεί να θελήσουν να εξετάσουν την επιλογή αγωνιστικών σπορ θέσεων. Αυτό το κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να κρατά τον οδηγό και τον συνοδηγό σταθερά στη θέση τους κατά τη διάρκεια ελιγμών υψηλής ταχύτητας.

Το κάθισμα έχει σχεδίαση εμπνευσμένη από τους αγώνες, με έντονες στηρίξεις που παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη. Το αγωνιστικό σπορ κάθισμα διαθέτει επίσης διάτρητα δερμάτινα ένθετα που βοηθούν τον οδηγό και τον συνοδηγό να διατηρούνται δροσεροί, ακόμη και τους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το αγωνιστικό σπορ κάθισμα διατίθεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού: GT1 και GT2. Το επίπεδο επένδυσης GT1 περιλαμβάνει μια ελαφριά κατασκευή πλαισίου από μαγνήσιο, ενώ το επίπεδο επένδυσης GT2 διαθέτει κατασκευή από ανθρακονήματα που παρέχει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Το αγωνιστικό σπορ κάθισμα δεν είναι για όλους, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για οδηγούς που απαιτούν την απόλυτη απόδοση και οδική συμπεριφορά.

Ωστόσο, για όσους αναζητούν μια πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, το αθλητικό κάθισμα του ανταγωνισμού μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Με την επιθετική σχεδίασή του και την εξαιρετική πλευρική του στήριξη, το αγωνιστικό σπορ κάθισμα είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει την οδηγική εμπειρία για κάθε ιδιοκτήτη Corvette.

5. Bucket καθίσματα GT2

Τα μπάκετ καθίσματα GT2 είναι η απόλυτη άνεση και υποστήριξη. Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων, αυτά τα καθίσματα είναι απαραίτητα για όσους θέλουν να ανεβάσουν την Corvette τους στο επόμενο επίπεδο. Τα καθίσματα διαθέτουν κέλυφος από ανθρακονήματα, το οποίο όχι μόνο παρέχει αντοχή και ανθεκτικότητα, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση του συνολικού βάρους.

Τα καθίσματα GT2 είναι διαθέσιμα με μια ποικιλία διαφορετικών υλικών, όπως δέρμα, σουέτ και μικροΐνες, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του εσωτερικού της Corvette σας.

Τα μπάκετ καθίσματα GT2 προσφέρουν υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε την τέλεια θέση καθίσματος για το στυλ οδήγησης σας. Τα καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το πλάτος του καθίσματος για να παρέχετε πρόσθετη στήριξη στις γωνίες. Επιπλέον, τα καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, η οποία παρέχει πρόσθετη άνεση και υποστήριξη για το κάτω μέρος της πλάτης σας.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των καθισμάτων GT2 είναι τα ενσωματωμένα προσκέφαλα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καθίσματα, τα οποία έχουν ξεχωριστά προσκέφαλα, τα καθίσματα GT2 έχουν προσκέφαλα που είναι ενσωματωμένα στο ίδιο το κάθισμα. Αυτό όχι μόνο παρέχει πιο απρόσκοπτη εμφάνιση, αλλά βοηθά επίσης στη βελτίωση της ορατότητας, ιδιαίτερα όταν οδηγείτε με υψηλές ταχύτητες.

Συνολικά, τα μπάκετ καθίσματα GT2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ανεβάσουν την Corvette τους στο επόμενο επίπεδο. Με τον συνδυασμό άνεσης, υποστήριξης και προσαρμοστικότητας, αυτά τα καθίσματα είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

6. Καθιστικό από δέρμα Nappa

Όσον αφορά τις πολυτελείς επιλογές καθισμάτων, το δέρμα Nappa είναι σίγουρα το αγαπημένο στους λάτρεις της Corvette. Το δέρμα Nappa είναι ένα υψηλής ποιότητας δέρμα από δέρμα αγελάδας που είναι γνωστό για την απαλότητα, την ανθεκτικότητά του και τα φυσικά του σχέδια. Είναι επίσης πιο αναπνεύσιμο από τα συνθετικά υλικά, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μεγάλες διαδρομές ή σε ζεστό καιρό.

Εκτός από την πολυτελή του αίσθηση, το δέρμα Nappa προσφέρει επίσης μια σειρά από χρωματικές επιλογές, από κλασικό μαύρο έως έντονο κόκκινο και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Ορισμένα μοντέλα Corvette προσφέρουν ακόμη και χρωματικές επιλογές δύο τόνων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε πραγματικά τη διαδρομή σας.

Αλλά το δέρμα Nappa δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση και την άνεση. Είναι επίσης απίστευτα εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για όσους θέλουν στυλ και λειτουργικότητα. Ο τακτικός καθαρισμός και ο κλιματισμός θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα δερμάτινα καθίσματα Nappa σαν καινούργια για τα επόμενα χρόνια.

Συνολικά, αν ψάχνετε για μια κορυφαία επιλογή καθισμάτων για την Corvette σας, το δέρμα Nappa αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε. Είναι άνετο, κομψό και πρακτικό, όλα σε ένα πακέτο.

7. Ένθετα καθίσματος από μικροΐνες από σουέντ

Μία από τις επιλογές που έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια είναι τα ένθετα καθισμάτων από μικροΐνες από σουέντ. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη τόσο για τα καθίσματα GT1 όσο και για τα καθίσματα GT2 και προσφέρει μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στο εσωτερικό της Corvette.

Το σουέντ υλικό μικροϊνών είναι ένα απαλό και πολυτελές ύφασμα που δημιουργεί μια άνετη εμπειρία καθίσματος. Είναι επίσης γνωστό για την ανθεκτικότητά του και την εύκολη συντήρηση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πολυτελή αίσθηση χωρίς την ταλαιπωρία της υψηλής συντήρησης.

Τα ένθετα διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, γκρι, κόκκινο και μπλε, επιτρέποντας την προσαρμογή και την εξατομίκευση του εσωτερικού της Corvette. Το σουέντ μικροΐνα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα υλικά καθισμάτων, όπως δέρμα και διάτρητο δέρμα Napa, για να δημιουργήσει μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση που ταιριάζει με το εξωτερικό της Corvette.

Συνολικά, τα ένθετα καθισμάτων από μικροΐνες είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πολυτελή και άνετη αίσθηση χωρίς να θυσιάζουν την αντοχή και την εύκολη συντήρηση. Προσφέρουν μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση στο εσωτερικό της Corvette και μπορούν να συνδυαστούν με άλλα υλικά καθισμάτων για πρόσθετη προσαρμογή.

8. Προσαρμόστε τα καθίσματα Corvette σας

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κατοχή μιας Corvette είναι η δυνατότητα προσαρμογής της σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει τα καθίσματα Corvette σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας όταν πρόκειται να προσαρμόσετε τα καθίσματα Corvette σας. Το πρώτο είναι να επιλέξετε το είδος του υλικού από το οποίο θέλετε να είναι κατασκευασμένα τα καθίσματα σας. Το δέρμα είναι μια δημοφιλής επιλογή καθώς είναι πολυτελές και άνετο. Ωστόσο, αν ψάχνετε για κάτι πιο ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα, μπορείτε να επιλέξετε υφασμάτινα καθίσματα.

Αφού επιλέξετε το υλικό, το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε για το χρώμα. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό μαύρο ή κομψό γκρι ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο τολμηρό χρώμα όπως το κόκκινο ή το μπλε. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε, φροντίστε να συμπληρώνει το υπόλοιπο εσωτερικό της Corvette σας.

Τέλος, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε πρόσθετες λειτουργίες στις θέσεις σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα, οσφυϊκή υποστήριξη ή ακόμα και λειτουργία μασάζ. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να κάνουν την οδηγική εμπειρία σας ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη.

Να θυμάστε ότι η προσαρμογή των καθισμάτων Corvette είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το αυτοκίνητό σας πραγματικά δικό σας. Είτε αναζητάτε μια πιο πολυτελή αίσθηση είτε απλά θέλετε να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα στη βόλτα σας, υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας.

9. Χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολίας

Όταν πρόκειται για την οδήγηση μιας Corvette, η άνεση συχνά παραβλέπεται. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την άνεση, ειδικά εάν σκοπεύετε να κάνετε μακρινά οδικά ταξίδια ή να χρησιμοποιήσετε την Corvette σας ως καθημερινό οδηγό.

Ευτυχώς, η Corvette προσφέρει μια ποικιλία από χαρακτηριστικά άνεσης και άνεσης που μπορούν να κάνουν την οδηγική σας εμπειρία πιο ευχάριστη. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με ρυθμίσεις μνήμης και θερμαινόμενο τιμόνι.

Επιπλέον, η καμπίνα της Corvette έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετη και πρακτική. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα με premium υλικά που παρέχουν στήριξη και άνεση, ενώ το εσωτερικό είναι αρκετά ευρύχωρο για να φιλοξενεί οδηγούς όλων των μεγεθών.

Άλλα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνουν ένα head-up display, το οποίο προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στο παρμπρίζ και ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής που σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα τη μουσική, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες.

Συνολικά, ενώ η Corvette μπορεί να είναι γνωστή για τις επιδόσεις της, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα χαρακτηριστικά άνεσης και άνεσης είναι εξίσου σημαντικά για μια απολαυστική οδηγική εμπειρία. Με τη σειρά χαρακτηριστικών άνεσης και άνεσης της Corvette, μπορείτε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

10. Συμπέρασμα και συστάσεις για την επιλογή της καλύτερης επιλογής καθισμάτων Corvette

Αφού εξερευνήσετε τις διαφορετικές επιλογές για τα καθίσματα Corvette, είναι σαφές ότι κάθε επιλογή έχει τα δικά της μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα στάνταρ καθίσματα GT1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δίνουν προτεραιότητα στην άνεση και την υποστήριξη, ενώ τα καθίσματα GT2 παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη και πιο σπορ αίσθηση.

Τα καθίσματα Competition Sport είναι ιδανικά για όσους σχεδιάζουν να μεταφέρουν την Corvette τους στην πίστα και τα καθίσματα από Carbon Fiber προσφέρουν μια ελαφριά και κομψή επιλογή για όσους θέλουν να δώσουν λίγη αίσθηση στο εσωτερικό της Corvette.

Όταν επιλέγετε την καλύτερη επιλογή καθίσματος Corvette για εσάς, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη χρήση που προορίζετε για το αυτοκίνητο. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την Corvette σας κυρίως για καθημερινή οδήγηση, τα καθίσματα GT1 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να πάρετε την Corvette σας στην πίστα, τα καθίσματα Competition Sport είναι απαραίτητα. Και αν θέλετε απλώς να προσθέσετε μια πινελιά πολυτέλειας στο εσωτερικό της Corvette σας, τα καθίσματα από ανθρακονήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας όταν επιλέγετε μια επιλογή καθίσματος για την Corvette σας. Ενώ ορισμένες επιλογές μπορεί να είναι πιο ακριβές από άλλες, μπορεί επίσης να παρέχουν περισσότερα οφέλη και καλύτερη εμπειρία οδήγησης.

Συμπερασματικά, η Corvette προσφέρει μια σειρά από επιλογές καθισμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε οδηγού. Είτε δίνετε προτεραιότητα στην άνεση, την υποστήριξη ή το στυλ, υπάρχει μια επιλογή καθίσματος για εσάς. Ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής και λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση και τον προϋπολογισμό για την οποία προορίζετε, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή καθισμάτων Corvette για τις ανάγκες σας.

Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο μας σχετικά με τις επιλογές καθισμάτων Corvette κατατοπιστικό και ευχάριστο. Δεν είναι μυστικό ότι οι Corvettes είναι ένα αμερικανικό κλασικό, και οι διαθέσιμες επιλογές καθισμάτων για αυτά τα αυτοκίνητα αντικατοπτρίζουν αυτό. Εξερευνήσαμε τους διάφορους τύπους επιλογών καθισμάτων που διατίθενται για τις Corvettes, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Είτε είστε λάτρης της Corvette είτε απλώς είστε περίεργοι για τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές καθισμάτων, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έδωσε μια καλύτερη κατανόηση του τι είναι διαθέσιμο. Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε και να θυμάστε, να κουμπώνετε πάντα και να οδηγείτε με ασφάλεια!

———————————

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *